Today: Sunnyday!

16 martie 2008

In vizita cu bicicleta

Vorbeam ieri de plimbari, de parc si de role, si azi am primit o vizita... cu bicicleta cu tot. :) Cine zicea ca baietii nu prea sunt atenti la culori asortate sa fie atent la asta: Andrei Lupescu poarta tricoul "Rulez" de la Sunnyday cand merge cu bicicleta cu canturi albe "Pimp Garage". Looks good.

Tricou Rulez si Bicicleta Pimp Garage

Sunnyday de Primavara

Suntem nerabdatori ca soarele sa alunge vantul, de-abia asteptam sa ascundem hainele groase undeva in spate in dulap si sa lasam gecile acasa atunci cand iesim pe strazi. Parca am vrea sa "subtziem" fustele si sa "scurtam" pantalonii, sa mergem mai mult la plimbare prin parc, pe urmele soarelui.

Sunnyday de primavara in rosu si verde
Pentru zile nici prea calde, dar nici prea racoroase Sunnyday propune ciorapi 3/4 cu cirese de la Smash Wear. Stiu, ciresele miros a vara. Pentru o fuga in parc cu rolele gentuta Sunnyday "Bad Monsters" e tocmai buna, e indeajuns de mica ca sa incapa: doar telefonul si ceva maruntzis. Accesoriile by Carla Szabo inveselesc orice tinuta, chiar si un sacou mai serios e mai prietenos daca e insotit de un monstrulet pixelat. Iar prin omuletii-brose va incurajez sa imbratisati statutul de Pietoni cat mai des puteti!

07 martie 2008

Sunnyday in Revista j'adore - Martie 2008


Sunnyday in Revista j'adore - martie 2008


04 martie 2008

Poze din my Grandma's backyard 2

Ce zi minunata a putut fi acest 1. Martie, in La Scena - Bucuresti, la my Grandma's Backyard. Ma refer la atmosfera, la decor, la martisoarele inedite, la lucrusoarele de tip "the more you see the more you want more...", la oamenii costumati si colorati, la muzica tentanta si la flori, flori erau peste tot.

Ce am incercat eu sa spun in cateva cuvinte va las pe voi sa savurati in pozele de la eveniment.




 

Mai multe produse minunate impreuna cu momente surprinse la eveniment vedeti aici.
Grandma's people... enjoy!

Today: Sunnyday!