Today: Sunnyday!

27 mai 2008

Sunnyday in carouri

Sunnyday in carouri

Produse noi la Sunnyday: Temperaturi de vara si Rochite in carouri, Balerini cu fundite si Genti sacosa cu cirese, iar daca bate vantul si ne ravaseste... ei bine, avem Slipi tot in carouri. :)

Hei, nice to meet you Tweety!

Sunnyday in Geneva

Anamaria a primit cadou de Pasti, acolo in Geneva, un tricou Sunnyday de la prietena ei din Bucuresti, Cristina. Speram ca i-a dus cadoul in cutia de pizza Sunnyday Delivery, ca asa ne-a promis! :)

Anyway, pare ca e happy cu tricoul. Iar mingea e tare buclucasa, hehe. Merci de poze, fetele!

Sunnyday in Geneva

Sunnyday in Geneva

21 mai 2008

Sunnyday meets Betty Boop

Betty Boop ne face cu ochiul si acum, desi s-a nascut, ca personaj de desene animate, tocmai in 1930. The sweet old fashion girl a fost creata dupa Helen Kane, renumita cantareata americana a anilor '20 ("I wanna be loved by you") si cu atitudine inspirata din stilul sexy al Clarei Gorden Bow, actrita faimoasa din aceeasi perioada.

Betty Boop tricouri

Sunnyday Online Shop s-a imprietenit cu haioasele huse de iPod cu Betty Boop si cu tricourile colorate, cu Betty Boop in 2 ipostaze.


Back in time? Back in 1930...




03 mai 2008

Sunnyday in Revista Bratz - Mai 2008

Sunnyday in Revista Bratz Mai 2008

Revista BratzTM este o revista pentru adolescente si pre-adolescente, pentru fete pasionate de moda. Universul Bratz are in centrul atentiei 4 vedete, 4 fete very stylish din America: Yasmin, Jade, Cloe si Sasha. In Romania revista este editata de NORIEL MAXIM.

Universul Bratz poate fi descoperit sau redescoperit... pe site-ul oficial Bratz.com.

Site oficial Bratz

01 mai 2008

Sunnyday meets Mr. Happy and Little Miss Sunshine

Back in time... Mr. Happy si Little Miss Sunshine provin din cartile de povesti pentru copii, ilustrate de Roger Hargreaves, Anglia. Personajele lui zambitoare s-au nascut incepand cu 1971, formand o gasca intreaga in frunte cu Mr. Tickle: Mr. Sneeze, Mr. Snow, Mr. Daydream, Mr. Busy, Little Miss Dotty, Little Miss Fun, Little Miss Shy si multi, multi altii.

Sunnyday s-a imprietenit cu Mister Happy si cu Little Miss Sunshine, pe care-i banuieste ca sunt stramosii lui... Smiley galben, mic si rotund pe care-l folosim cu totii pe Messenger: Smiley Ce parere aveti? :)

Mr. Happy Little Miss Sunshine
In Sunnyday Online Shop gasiti cosmetice haioase cu Mr. Happy si Little Miss Sunshine: Geluri de dus cu miros de caramele si lamaie impreuna cu bureti de baie, Sapunuri figurine cu miros de lamaie si manusi de baie, de la Balyis & Harding. Iar de la Adidas®, din colectia Adicolor - pantofi sport unisex Adidas "Mr. Happy".

Cosmetice si Adidas Mr. Happy Little Miss Sunshine

Back in time? Back in 1974...


Today: Sunnyday!