Today: Sunnyday!

16 noiembrie 2008

Sunnyday si CharityGift - ajuta cu un singur click

Charitygift.ro este primul magazin online din Romania dedicat actelor de caritate, proiect prin care donatiile ajung la indemana oricui navigheaza pe internet. Cumparand produse din acest magazin special ajuti automat diverse cauze sociale si poti alege cui vrei sa donezi o parte din valoarea produselor: Asociatii de arta si cultura, sanatate, protectia animalelor, educatie, cercetare, mediu, si altele.


Este un proiect realizat pe baza de voluntariat si este sustinut de Andreea Marin Banica. Proiectul mai este sustinut pro-bono de: Balms si Asociatii, care ofera servicii de consultanta juridica, Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign, blogul Andreea Marin Banica, care ofera promovare, Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare si Pozitiv Audit Expert, care ofera servicii de audit.


Sunnyday Online Shop participa la proiect cu 10 produse si doneaza 5% din vanzari. Mult succes CharityGift! Si noi te sustinem.

03 noiembrie 2008

Toamna cu sunny days

Soarele tine cu noi toamna asta si uite-asa purtam inca haine nu foarte groase. Ce bine!

Sunnyday va propune pentru perioada asta fuste mini, pantaloni si maieuri Safari, pantaloni 3/4 YAYA si bandane asortate, ceasuri in culori de toamna si ghete bune... 3 anotimpuri, Converse si Australian.

Bandane, Ceasuri, Maieuri
Pantaloni si fuste toamna
Ghete toamna iarna

02 noiembrie 2008

Sunnyday in Pantelimon

Iulia poarta zambind colierul "Smile" si cerceii "Ghilimele" by Carla Szabo.

Sunnyday in Pantelimon

Today: Sunnyday!