Today: Sunnyday!

16 martie 2008

In vizita cu bicicleta

Vorbeam ieri de plimbari, de parc si de role, si azi am primit o vizita... cu bicicleta cu tot. :) Cine zicea ca baietii nu prea sunt atenti la culori asortate sa fie atent la asta: Andrei Lupescu poarta tricoul "Rulez" de la Sunnyday cand merge cu bicicleta cu canturi albe "Pimp Garage". Looks good.

Tricou Rulez si Bicicleta Pimp Garage

5 comentarii:

Anonim spunea...

vreau si eu o veioza din-aia!!

Anonim spunea...

vreau si eu la cum poarta lumea...ca am purtat sunnyday la Tribunal, am purtat la Ramada North Hotel de n ori, in sedinte, la birou si chiar la sala, am purtat la Vama Veche, dar si la Paris. Am purtat gentuta carand o saltea pe strazi in Bucuresti, am purtat-o daruind un manz si semnand acte la notar si toate astea intr-o singura zi.

Sunnyday spunea...

draga mea, "din cauza" ta mi-a venit ideea "sa arat" Cum poarta lumea... cand te-am vazut cum mergi la birou si la Tribunal - in costum de stofa, cu pantofi eleganti si geanta plina cu acte... si cu tricoul cu Zeborc!
tu ai un loc de cinste la Cum poarta lumea Sunnyday... dar inca nu avem poze. da-mi daca ai sau facem intr-o zi cu soare! :)

Anonim spunea...

Salut poti sami spui si mie de unde cumpar si eu o bicileta ca cea din imagine >?

Sunnyday spunea...

salut alex,
bicicleta din poza e cumparata de la www.rulez.ro (Bucuresti), dar din cate stiu... fix ca asta nu se mai fabrica. suna la ei si intreaba ;)

Today: Sunnyday!